josefinoutandabout.blogg.se

Bilderna på facebook beskriver mer än 1000 ord, men ibland är 1000 ord bättre än bilder! Här kommer både ord och bilder från mina resor!

SNOWBOARD

Publicerad 2013-06-24 12:33:55 i Allmänt,

OJSAN! Nu förstår jag varför mamma har tjajat om att jag ska uppdattera bloggen, mitt inlägg den 21 juni publicerades inte så det blev publicerat nu istället! Så nu får ni massvis att läsa!
 
Äntligen har liftarna öppnat och vi får åka snowboard. Det var tredje dagen idag och knät börjas kännas bättre. I början gör det rätt ont och känns svullet men nu känns allt okej. Klockan ringer 8.00 varje dag vilket är väldig skillnad från förut då vi inte gick upp fören 13.00 ibland... Men nu hoppar vi gladeligen upp kl 8 för att åka snowboard till klockan 15.00 för då måste vi åka hem så jag hinner duscha innan jobbet och sen åker vi jobbar till 10 och sen är vi så trötta så vi somnar till en film... Mår så bra nu!
 
Nu är jag trött och ska sova men ska uppdattera med lite bilder snart igen.
 
Pusshaj

BIRTHDAY

Publicerad 2013-06-24 12:29:20 i Allmänt,

WOOHOO! Nu är jag 21! Känner mig så mycket klokare och visare......... Tack så jätte mycket för alla gratulationer! Jag har haft en härlig dag! Vaknade av frukost på sängen och presenter från Tristan, fick ett par nya Vans skor, en tröja, en mössa och en jacka. Galet mycket saker! Tack så mycket för godiset och kortet mamma och Leo och tack för presenten farmor och farfar och tack för allt annat! Känns inte riktigt som en födelsedag utan er och dessutom inte nu när det snöar här. Har aldrig fyllt år i vintern, midsommar ska de va!
 
Idag har vi varit och klättrat indoor-climbing. SÅ kul! Sen var vi och tog en kaffe med alla på kai och sedan åkte vi för att bygga ett gupp och ha lite kul på brädan. Imorgon ska liftarna öppna men det är en storm påväg så inte säkert att det öppnar. Nu sitter jag framför elden försöker värma mina fötter. Snart kommer tjejerna hit och vi ska ha en spelkväll.
 
Hoppas allt är bra med er och tack igen för alla gratulationer! Saknar er! Puss
 

Frisbee golfing

Publicerad 2013-06-14 07:09:08 i Allmänt,

Hejsan hoppsan!
 
Allt bra här. Har haft en skön och lugn vecka. Har nog aldrig varit såhär slapp i mitt liv men det är skönt på ett konstigt sätt. Alla är väldigt lata och uttråkade och bara väntar på att liftarna ska öppna, vilket är om en vecka så nu är det inte långt kvar.
 
Annars har vi mest bara chillat och njutit av det fina vädret. Spelat massa frisbee golf och vandrat upp för små berg. I förrgår fyllde Emily år så då hade vi middag och lite firande för henne.
 
Jag har jobbat nästan varje dag nu de senaste 3 veckorna, men även fast jag jobbat varje dag denna veckan så får jag inte ihop mer än 22 timmar i veckan vilket inte är lätt att leva OCH spara. Så sparandet går långsamt. Men snart börjar man jobba lite längre och då blir det enklare.
 
Tristan sliter fortfarande i köket med de hemska indierna. Hoppas han kan få ett annat jobb snart.
 
Annars är allt bra. Hemlängtan är bättre men jag saknar Sverige och släkten väldigt mycket hela tiden.
 
Nu sitter jag i soffan framför brasan och försöker värma mig efter dagens frisbee golf. Börjar jobba om en timme och efter jobbet ska vi direkt till en realesfest för ett snowboard märke!
 
Har inte tagit några nya bilder men lovar att det kommer upp snart!
 
Hoppas allt fint, saknar er! Puss

Ledig!

Publicerad 2013-06-06 08:39:55 i Allmänt,

En skön och ledig dag har jag haft idag. Hade sovmorgon som alltid till 11 och sen stack vi till gymmet och körde ett mördar-pass. Kan knappt röra en muskel, vilket oroar mig, för om det gör såhär ont endast 5 timmar efter så kommer det bli jobbigt att komma upp ur sängen imorgon. Men oj så mycket mer energi jag har när jag börjat träna. Jag började känna mig som en soffpotatis som inte hade ork till något men nu har jag så mycket energi att jag nästan inte vet var jag ska göra av den. Ni ska bara veta i vilken fart jag skriver detta inlägg.
 
Efter gymmet njöt vi av det fina vädret och lagade mat och efter det har jag bara tagit det lugnt och njutit av att inte behöva åka till jobbet vid 5 när alla börjar laga mat på kvällen och ska ha myskväll hemma. Ikväll ska jag få vara med på vår familjemiddag och myskväll! wiho!
 
Vi har precis varit nere i affären och handlat, jag fick bestämma mat ikväll, fråga mig inte varför, men jag valde mosad potatis, köttbit och brunsås och gelé. Jag var såååå sugen på det! Så nu blir det stor middag för hela huset, jag slipper till och med laga!
 
Nu ska vi spela lite kort! Skit gubbe blir det, alla kan det!
 
här har ni lite bilder från igår!
 
SAKNAR ER
 

SNÖ SNÖ SNÖ

Publicerad 2013-06-04 05:16:45 i Allmänt,

Jag har fortfarande lite problem med mitt knä (båda) så jag bestämde mig för att köpa ett gymkort, något jag borde gjort för längesen, men bättre nu än aldrig. Om jag bara tränar hemma så gör jag det inte lika ofta och det blir inte alls lika bra. Vi tänkte dra till gymet igår men jag råkade sova rätt länge (mamma jag sover till 11 varje morgon, inte alls likt mig men alla andra gör det också, om inte längre) så vi stack till Mount Iron och powerwalkade och gjorde lite balans på toppen.
 
När jag kom hem satt alla killarna och väntade på mig med snowboardkläder på. Vi skulle köra upp till toppen på ett berg för att försöka hitta snö. VILKET VI GJORDE! Vi byggde ett litet gupp och hade jätte kul! Så häftigt att se så mycket snö i Juni. Vilken solnedgång det var också, här har ni lite bilder.
 
Idag vaknade vi tidigare och jag och Emily stack till gymet. Körde ett hårt balans och styrkepass för mina knän och det känns bra. Ska köra hårt nu i 2 veckor innan liftarna öppnas. Håller tummarna mina knän klarar!
 
Nu ska jag gå till jobbet, hade en skön dag ledig igår.
 
Puss puss

j
 
 
 
 
 
 
 

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela