josefinoutandabout.blogg.se

Bilderna på facebook beskriver mer än 1000 ord, men ibland är 1000 ord bättre än bilder! Här kommer både ord och bilder från mina resor!

Snart hemfärd

Publicerad 2014-01-12 06:14:55 i Allmänt,

Oj va tiden går fort! Bara 4 dagar kvar i New Zealand! Helt galet! 

Det är sommar här men inte varmt direkt. Väldigt vindigt och regnigt! 


Kommer sakna New Zealand och alla underbara människor jag har lärt känna här. Det senaste året har varit min dröm! Men inte är den slut än :-) ses snart! Kram

God jul och gott nytt år

Publicerad 2014-01-03 07:14:56 i Allmänt,

Heeej! Attans, jag har väntat för länge igen sen jag skrev ett inlägg.. Allt är bra i alla fall, vi är nere i Wanaka igen men har gjort VÄLDIGT mkt de senaste 3 veckorna. Jag ska försöka förklara så gott jag kan! 

Vi mötte upp tristans föräldrar och reste från nordön till sydön på två veckor. Två hela veckor med lyxhotell och lyxretauranger, herregud! Men kul var det, massa jacuzzi och dyra flaskor vin. Vi stannade på de vackraste hotellen och motellen jag sett. Över jul hade vi ett hus här i wanaka med sikt över hela sjön. Helt sjukt var det! En mysig och kul jul men det var ingen julkänsla, regn och utan min familj, då blir det aldrig jul ju! 

Nu ligger vi på golvet och sover hos några kompisar i Wanaka. Har ju bara 2 veckor kvar i New Zealand så ska jobba stenhårt nu tills vi åker hem! 

Vi är tillbaka på nudlar och bönor igen men vi trivs nästan bättre såhär! 

Snart ses vi allesammans och då vill jag veta allt som har hänt i era liv de senaste året! PUSS

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela