josefinoutandabout.blogg.se

Bilderna på facebook beskriver mer än 1000 ord, men ibland är 1000 ord bättre än bilder! Här kommer både ord och bilder från mina resor!

NU FAR VI SNART!

Publicerad 2014-05-10 11:14:02 i Allmänt,

Äntligen är det lördag och det betyder att det är det sista att fixa innan avgång. Vi drar imorgon bitti kl 10 från Swansea för att köra till Plymoth (vilket tar ca 3 timmer, troligtvis 4 med vår campervan) för att ta färjan över till Spanien. Färjan tar 19 timmar, ska bli jätte kul!

Allt är nästan packat och fixat. Tristan och hans pappa är ute och jobbar i regnet med bilen och jag fixar och donar med packning och utrymmen. Ska bli skönt att äntligen åka, har börjat bli lite frustrerande att bara vara här i Wales i 2 veckor utan jobb. Nu kan äntligen sommaren börja!

Igår var vi och surfade en sista gång här i Wales. Vi tog ut alla våra 4 brädor och prova dom alla. Longboarden som är 9,3 foot är helt underbar. Vi skaffade en gigantisk old school singel fena som är ca en halvmeter lång som ger brädan grym balans och man kan gå fram och tillbaka på brädan medan man surfar på vågen! Underbart!

Om en timme ska vi åka till tristans morföräldrar en stund och ikväll ska vi sedan ut och äta med Tristans föräldrar. Jag saknar min familj och släkt nu när Tristans släkt är här. När vi är själva så är det inte lika farligt men direkt när jag ser andras familjer så får jag en fruktansvärd hemlängtan. Men vi ses en liten stund om en månad! Men jag måste bara lägga till, det går inte en dag utan att jag ler och tänker på min fina släkt! Ni är bäst! Även fast vi ses alldeles för sällan (mitt fel jag vet).

Jag går runt med en jobbig klump i magen, vår lilla Lisa är lite sjuk så om alla kan skicka lite positiva tankar till henne så att hon kan bli frisk snart igen! Min lilla Lisa!

Nu ska jag också gå ut i regnet för att packa det sista. Kommer inte ha internet lika ofta när vi väl är påväg men jag "lovar" att försöka……… Ni vet nog hur det brukar gå med det!


Saknar er alla! Ses snart! TUSEN KRAMAR

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela