josefinoutandabout.blogg.se

Bilderna på facebook beskriver mer än 1000 ord, men ibland är 1000 ord bättre än bilder! Här kommer både ord och bilder från mina resor!

ggaaaaahhh

Publicerad 2014-04-30 21:15:31 i Allmänt,

Attans också! Jag skrev ett långt inlägg men sen dog internet och allt försvann. Men kort och gott så jobbar vi stenhårt med bilen som vi köpt! En stor Renault Master, helt underbar! Men det är rätt mycket jobb på den så jag och tristan är ute i regnet varje dag. Just nu sitter jag och försöker lösa hur jag ska fästa mina gardiner. 
 
Mina fingrar är trötta efter förra inlägget så jag får skriva ett långt inlägg igen en annan dag. Hoppas ni har det bra! Jag saknar er, men jag mår bra, väldigt bra! 
 

Wales!

Publicerad 2014-04-28 09:08:49 i Allmänt,

Hejsan hoppsan! Hur mår ni? Vi har precis vaknat här i Tristans föräldrars gigantiska vita hus. Det är en så väldigt stor skillnad mellan hur jag och tristan lever och bor när vi reser i jämnförelse när vi kommer och hälsar på hans föräldrar. Allt är så rent och perfekt haha! 
 
Men vad gör vi här i Wales nu då? Jo vi letar campervan! Ett hus på hjul inför sommaren! Har letat konstant nu i 4 dagar och tror äntligen att vi har hittat vinnaren som vi ska åka och provköra idag igen. Håller tummarna! Lägger upp en ny uppdattering här lite senare om hur det gick.
 
Sen den 3dje maj går färjan ner till Spanien och Santander. Där ifrån tänkte vi åka till San Sebastian först där vi ska prova söka jobb i någon vecka och framförallt surfa! Om det verkar svårt att hitta jobb så tar vi oss till Biarritz i Frankrike istället och jobbar där. Det ska bli så himla kul att flytta in i en camper över sommaren och köra runt i vårt egna lilla hus! 
 
Nu har vi varit i Wales i 4 dagar och träffat lite kompisar och bara tagit det lugnt och letat bilar. Har hunnit med 3 surf också i det kallar vattnet. Igår var det riktigt fint, perfekta linjer som kom in och bildade perfekta vågor. Men oj så kallt det är i vattnet. Man får en "brain-freeze" varje gång man dyker under vågen eller trillar av. Men åh så kul det är! 
 
Nu vill vi sitta på färjan och vara påväg på våra nya äventyr! Vi har det gott just nu, riktigt roligt har vi det! Hoppas ni mår bra där hemma också! Skypeade med mamma igår, har inte skypeat på ett bra tag så mina planer har ju ändrats minst 14 gånger sen vi pratade så hon var inte riktigt med på noterna, men SPANIEN är första stoppet, så får vi se!
 
Jag jobbar flitigt med mina armband nu inför sommaren, lärde mig 2 nya sorters i förrgår som är jätte roliga! Ska försöka lägga ut lite bilder om det också! 
 
Saknar er alla. Ses i midsommar! 
 
 
 
 

Snön tinar bort!

Publicerad 2014-04-08 16:14:20 i Allmänt,

Hej! Hur mår ni? 
Jag mår bra! Riktigt varmt här nere i Chamonix, snön är nästan borta och idag spöregnar det... Inte bästa kombon!  Men vackert är det och alla fåglar sjunger så fint! 
 
Tristan fick jobb för 3 veckor sedan och har jobbat jätte mycket, han börjar bli helt slut nu. Denna veckan har han jobbat natt skift, så i 6 dagar i rad har han jobbat från 23.00-08.00 och trodde att inatt var den sista men när han skulle logga ut och gå hem i morse sa chefen att han ska jobba en natt till. Så han ligger här hemma och är helt utslagen. Han har fått en jobbig feber och hosta också så vi får se om han klarar att jobba ikväll också. Efter inatt har han 2 dagar ledigt och sen bara 3 dagar kvar tills hotellet stänger så då är han ledig de sista 6 dagarna på säsongen! Ska bli skönt! 
 
Jag har sökt massvis med jobb men hade inte samma tur som Tristan som hade en kompis som skulle åka hem så han fick hans jobb. Men jag gör massvis med flätor och armband så jag klarar mig utan problem! Denna veckan är jag barnvakt för en stor labrador, Toby heter han och är helt underbar. Har haft honom i 2 dagar och vi är redan bästa kompisar. Ser fram emot att själv skaffa hund! Saknar min lilla Lisafisa också! 
 
Izabelle och Ida kommer den 14de och ska bo hos oss i en vecka, ska bli så sjukt kul att få åka snowboard med bästa kompisarna igen! 
 
Den 23dje åker vi tillbaka till Wales för att plocka upp våra surfbrädor och köpa en campervan som vi ska köra ner till Hossegor och surfcampet där vi ska jobba i sommar! Längtar så mycket!! 
 
Men jag ska försöka komma hem i sommar så jag har tid att träffa alla! 
 
Hoppas att allt är bra med er! Vi ses snart! Kramar
 

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela