josefinoutandabout.blogg.se

Bilderna på facebook beskriver mer än 1000 ord, men ibland är 1000 ord bättre än bilder! Här kommer både ord och bilder från mina resor!

Ny lägenhet!

Publicerad 2014-03-22 08:12:28 i Allmänt,

Wohooo vi har hittat ny lägenhet och redan flyttat in. Izze och Rae hitchade hem till Sverige så då flyttade vi lite närmare stan och har en egen lägenget för första gången någonsin, rätt gött. Men självklart ska det vara något som är struligt.... När vi kommer med hela flyttlasset till den tomma lägenheten så får vi se allt äckligt mögel som satt bakom alla garderober de tog med sig. Oturligt hade vi redan betalat 7 veckor framöver så vi hade inte så mycket mer val än att bara flytta in. Men vi sover i vardagsrummet... Luktar lite instängt men oj så skönt med ett eget stället och stor dubbel säng! 
 
Här i Chamonix har det varit konstant soligt i nästan 2 veckor nu, helt sjukt! All snö är nästan borta, men idag snöar det på topparna! Så idag får man ligga inne och ta det lugnt hela dagen! 
 
Tristan jobbar och står i, han hade turen med att få ett jobb av en av sina polare. JAG VILL OCKSÅ JOBBA!!!!! Men har sökt på massvis av ställen och ingen behöver någon.. Jaja åtminstone gör jag mina armband och flätor! Mamma har skickat underbart material wihoo!
 
Hoppas allt är bra med er där hemma! Jag kommer hem till studenten! 
 
Puss puss puss
 

TRÖTT PÅ ATT INTE HA INTERNET

Publicerad 2014-03-05 01:36:32 i Allmänt,

Hejsan hoppsan! Nu har jag äntligen tillgång till internet i mer än 2 minuter så jag har tid att skriva ett litet inlägg.

Allt är bara bra här i Chamonix, förutom att jag blivit lite små sjuk igen. Men det är redan på bättringsväg!!! Och vi har fått en stor madrass att sova på i lägenheten så nu ska vi äntligen börja sova gott! Herregudars tänker väll ni.. "Sover hon rakt på golvet"? Det är rätt skönt ibland ska jag säga! Men oj va jag längtar till att få sova på en madrass i natt!

Idag var vi åkte några åk på förmiddagen men sen tog jag det lugnt. Nu är jag bara hemma hos några svenska tjejer och tar det lugnt, ska snart möta tristan för att göra vår tråkiga vandring hem. Ska bli så underbart skönt om vi skulle kunna hitta en lägenhet eller rum närmare till stan så att vi slipper denna vandring.

Oj nu skrev han att han är påväg så nu får jag dricka upp mitt te snabbt och gå ut i kylan! Vi hörs snart igen! Saknar er alla. MASSA PUSSAR

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela