josefinoutandabout.blogg.se

Bilderna på facebook beskriver mer än 1000 ord, men ibland är 1000 ord bättre än bilder! Här kommer både ord och bilder från mina resor!

Hejsan hoppsan!

Publicerad 2014-02-26 19:45:49 i Allmänt,

Hur är läget? Hos oss är allt bra, snön faller utanför fönstret. Jag sitter på en bar som heter Monkey och använder deras internet. Har inte internet hemma så det är därför jag är så dålig på uppdattering....... Jag tappade dessutom min iphone när jag åkte snowboard igår så nu blir det ännu svårare att uppdattera, men jag ska försöka så ofta jag kan! 
 
Vi har det jätte bra här i Chamonix, saknar mamma redan dock. Var helt underbart att ha henne här. Men vi ses snart igen! 
 
Jag håller för tillfället på att uppdattera och ändra mitt CV lite. Tar en väldans lång tid men det är det värt. Imorgon ska jag gå runt i hela byn och lämna cv och förhoppningsvis få ett jobb snart. 
 
Nu måste jag springa för att hinna med sista bussen hem, vi bor 25 mins gång från stan och det är så tråkigt väder så bussen vill jag inte missa. 
 
Skriver snart igen! 
 
Saknar er alla! Pussar

CHAMONIX

Publicerad 2014-02-09 14:39:51 i Allmänt,

Hejsan hoppsan! Nu är vi nere i Frankrike, herregud va vi far! Men oj så kul det är! Blev ett väldigt snabbt men välbehövligt stopp i Sverige för att sedan flyga över till Wales i 6 dagar. Wales var riktigt coolt! Swansea där Tristan bor ligger längs med kusten och det är bra surf och vattensporter överallt. KALLT DOCK! Hade en jätte vacker surf i solnedgången i Caswell. Den 2 februari åkte vi till Bristol för att flyga till Geneva. Vår plan var egentligen att åka till Mayrhofen, men boende och jobb som vi hade blivit "lovade" försvann så vi ändrade planerna och bokade ett flyg till Frankrike och IZABELLE NOREN istället. Wiho, Izze är en av de närmsta från Halmstad som jag inte har träffat på 2 år så det är så himla kul att få vara här med henne. Vi bor med henne och hennes flickvän i en liten liten studio som vi har lyckats göra till 2 rum. För tillfället sitter jag och tristan på Mc Donalds för att använda internet och solen skiner utanför. Idag blev det ingen snowboard för vi är trötta, men snowboard lär vi få mycket av under säsongens gång. 
 
Juste, mamma kommer om 10 dagar typ, WIHOOOOO =) Ska bli så kul! 
 
Nu ska vi åka hem äta, saknar er alla! Ses snart! Puss

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela