josefinoutandabout.blogg.se

Bilderna på facebook beskriver mer än 1000 ord, men ibland är 1000 ord bättre än bilder! Här kommer både ord och bilder från mina resor!

Roadtrippen har börjat!

Publicerad 2013-10-26 12:50:07 i Allmänt,

Idag flyttade vi in i vår bil! Det var rätt svårt att få plats, 2 surfbrädor, båtdräkter, kläder, tält, madrass, täcken, och 1 gitarr... Men vi lyckades! Vi satte kurs mot dunedin där vi ska mötas upp med vår kompis Ruari från Irland. Det tog ca 4 timmar med några stopp och oj vilken vacker väg det var! Spöregnade dock hela vägen och i Dunedin så vi sover på en soffa i huset inatt istället för att frysa i bilen. Planen är att stanna i dunedin i några dagar för att sedan köra ännu mer söder ut till Catlins där vi ska köra längs med kusten och försöka hitta lite surf!! 

Nu ska jag sova här i soffan, imorgon ska vi utforska Dunedin yohooo :) 

Godnaaatt! Kramar

Nytt jobb, nya planer!

Publicerad 2013-10-15 10:22:53 i Allmänt,

hej! Jag slutade som sagt jobba med den hemska familjen, vilket var ett riktigt krångel att säga hej då till. Mamman ville ringa polisen och anmäla mig till immigration och blablablabla bara för att jag slutade 3 dagar för tidigt, barnsligt! Nåväl det var så underbart att ha slutat så jag hade den bästa helgen på länge och bara njöt att vara glad och ha energi igen.
 
Blev rastlös efter 3 dagar av ledighet, tristan och alla andra kompisar jobbar så det blir väldigt snabbt tråkigt, så jag gick till samma jobb agency som tristan och de fixade mig ett städjobb. Så där jobbade jag först tills de frågade mig om jag ville jobba 70-80 timmar i veckan 08.30-23.00 måndag-fredag. JA!!!!!!! Så jag började jobba på Metro10 som är ett stor lagerhus. Tristan jobbar också här så vi jobbar tillsammans vilket gör det ännu enklare. Det är riktigt roligt att jobba här, vi är ca 10 ungdomar från hela världen som löser problem och bygger ihop massa saker. 12 timmar känns som 5, kroppen känner av att det är 12 timmar dock. Nu har vi precis slutat, la oss direkt i soffan och vilar fötterna, att gå runt i stålkängor hela dagen är verkligen inte skönt! Blir en tidig kväll för vi jobbar hela dagen imorgon också!
 
I helgen ska vi åka ett gäng till Queenstown och prova att sova i vår kul, det ska bli kul!
 
Planen framöver ser annars ut såhär... Jobba denna veckan och nästa vecka för att sedan packa ihop och börja resa den 26e oktober. Då beger vi oss söder ut mot Dunedin och kör runt där nere!
 
Nu somnar jag nästan! Hoppas allt är bra med er! Kramaaaaaaaaaar!

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela