josefinoutandabout.blogg.se

Bilderna på facebook beskriver mer än 1000 ord, men ibland är 1000 ord bättre än bilder! Här kommer både ord och bilder från mina resor!

SVERIGE!

Publicerad 2014-06-08 23:22:22 i Allmänt,

Borta bra, men hemma bäst! Va skönt det är att kunna säga det! Igår flög jag till Köpenhamn där jag blev upphämtad av mamma och leo och deras nya cab! Riktigt häftigt att åka cab i solnedgången på motorvägen! Flyget gick jätte bra, var jätte fint väder med strålande sol och inga moln så man kunde se ner hela vägen. Att komma hem till sin egen säng är helt underbart, nya rena lakan och ingen sand. Halelujah! 
 
Idag åkte jag och Leo upp till farmor farfar i Huskvarna. Alltid lika underbart att komma upp här! Jag har verkligen världens bästa farmor och farfar! 
 
Vi har haft en mysig dag med fint väder och massvis med prat för att få reda på allt som har hänt sen förra gången vi sågs. SÅ synd att jag inte kunde få ledigt nästa vecka dock så att jag kunde komma upp till Näs och träffa alla över midsommar dagarna. Men men, man kan inte få allt! En stor kram kommer lastat till er alla som jag inte hann träffa dock! 
 
Imorgon kommer mamma upp hit efter jobb i Kungsbacka och sen kör vi hem tillsammans. Leo är i Lidköping och jobbar igen men kommer tillbaka på torsdag så torsdag och fredag är bokad för honom! Fast på fredag så är det Nils dag såklart. Min "lilla" favorit kusin tar studenten och jag kommer vara så stolt! 
 
Sen på lördag flyger jag tillbaka till paradiset och Nature surf camp och Tristan som är kvar där och jobbar och tar hand om vårt hus på hjul. På söndag börjar jag jobba kl 6 på morgonen så det är snabba tag. 
 
Jag såg nu att än en gång har jag varit dålig på att uppdatera och har inte ens uppdatterat sen vi lämnade Wales. Fy på dig Josefin. Men jag sitter faktiskt aldrig på internet, ifall jag gör det så är det bara för att skriva lite snabbt till mamma och leo för att se att allt är ok men jag ska försöka att i alla fall ägna en timme då och då för att skriva ett inlägg. 
 
Vi tog i alla fall färgan ner till Spanien från England för en månad sen och körde sedan, med stopp på vägen, till Hossegor och Messange där vi har slått camp för sommaren. Vi jobbar på ett surf camp som heter Nature Surf Camp och är helt underbart. Vi älskar det! Surfar varje dag och lever väldigt enkelt och roligt! 
 
Nu sitter jag och Lisa i soffan på undervåningen hos farmor och farfar och ska kolla på en film. Har saknat min lillsyrra så mycket så det är skönt att ha henne här bredvid mig. 
 
Hoppas allt är bra! Vi hörs snart igen! Kramar
 
 

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela